A Trendattack nemzetközi elit modellügynökség

2001 óta látja el modellek professzionális képviseletét. Az ügynökség tapasztalt kollégái a modelleket elsősorban külföldi partnerügynökségekhez és direkt divat- és reklám munkákra közvetítik ki. A Trendattack Magyarország legmegbízhatóbb modellügynökségei közé tartozik, mind modelljeink mind ügyfeleink is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítjuk.

Modelljeinkről

Modelljeink között új arcok és nemzetközi szinten is bizonyított keresett profik egyaránt megtalálhatóak. Nem célunk, hogy nagyon sok modellt foglalkoztassunk azért sem, mert szeretünk mindenkire odafigyelni és egyéni karrierlehetőséget, magas szintű menedzsmentet kínálni modelljeinknek.

Partnereink

Partnereink között vannak a legsikeresebb, legnagyobb európai, távol keleti, és amerikai modellügynökségek, melyek révén modelljeink Európa és a világ nagyvárosaiban dolgoznak (Párizs, London, Milánó, Barcelona, Berlin, Bécs, Tokio, Osaka, Shanghai, Bangkok, Miami, New York, Sao Paolo stb.) . Modelljeink számos magazinban, divatbemutatón és hirdetésben feltűnnek világszerte, és lehetőségük van olyan nagy cégekkel dolgozni, mint pl. a Dolce and Gabbana, Gucci, RalphLauren, Marks and Spenser, L'oreal, Levis, stb. stb.

Ügynökségünk különleges abban, hogy számos közvetlen külföldi kapcsolattal is rendelkezünk fotósokkal, cégekkel, magazinokkal, akik időről időre direkt munkákra hívják modelljeinket. Így nem kell feltétlenül 2-3 héten keresztül külföldön tartózkodni, castingokra járni, hanem a modell direkt az adott munkára utazhat ki, szerezhet ilyen módon pénzt és tapasztalatot.

Jelentkezz modellnek

Modellügynökségünk ideális kezdő, fiatal modellek számára. A Trendattack külön erre szakosodott divíziója foglalkozik új tehetségek felkutatásával és modellpályán való elindításával. Ezen részlegünk keresi az új arcokat és számos modellt indítottak már el a nemzetközi karrier útján. A kezdő, fiatal modellekre különösen odafigyelünk, karrierjüket személyre szabottan, egyéni céljaikkal, élethelyzetükkel összhangban alakítjuk ki. A tesztfotózások során fotósaink és kreatív csapatunk mindenkiből kihozzák a legjobbat. Ha valakiben a nemzetközi topmodell lehetőségét látjuk, képezzük és tervezetten felépítjük karrierjét az első tesztfotóktól kezdve, és nem nyugszunk addig, amíg meg nem találtuk helyét a nemzetközi divatpiacon, ahol címlapfotózások, divathetek és reklámkampányok várják. A külföldi utak és ellátás költségeit az ügynökség vagy partnere megelőlegezi, így az elinduláshoz anyagi befektetés nem szükséges.

Modellügynökségünk csapata

Professzionális csapatunk szívesen segít fotós és filmes produkciók megszervezésében itthon és külföldön is. Csak a legjobb magyarországi és európai fotósokkal, stylistokkal, sminkesekkel dolgozunk. Dinamikus csapatunk vállalja komplett produkciók (pl. fotózás, divatbemutató, reklámfilm forgatás) szervezését, lebonyolítását a helyszín megtalálásától a kreatív csapat (stylist, sminkes, fodrász, fotós) összeállításán át az utómunkálatokig. Büszkén állíthatjuk, hogy akik már dolgoztak velünk, általában visszatérő ügyféllé válnak, várjuk az Ön megkeresését is!